Basierend auf 59 geprüften Bewertungen

Sie haben in diesem Hotel übernachtet. Wir haben es überprüft.
3,6 von 5
Von 92% der Gäste empfohlen
3,7 Sauberkeit der Zimmer
3,5 Service
3,5 Komfort der Zimmer
3,3 Allgemeiner Zustand
Sie haben in diesem Hotel übernachtet.
Wir haben es überprüft.
4 von 5
Empfohlen
von einem verifizierten Reisenden

Dieser Reisende hat keine schriftliche Bewertung abgegeben. Veröffentlicht am 13.09.2014 auf Hotels.com
3 von 5
Empfohlen
für Alle
von einem verifizierten Reisenden

Un bell'albergo... peccato per la camera...

Veröffentlicht am 01.09.2014
Vorzüge: Nel complesso è molto bello e ha un'ottima posizione.
Minus: Lo standard delle camere deve essere più alto.
Un bell'albergo con buoni servizi e un'ottima posizione; peccato per la camera che non aveva vista (dava sulle cucine), era piccola e rumorosa.. non aveva nulla a che vedere con un 4*... Unica giustificazione... prenotata all'ultimo momento in altissima stagione...
4 von 5
Empfohlen
für Familien
von Slimaus Paris

Bonne adresse

Veröffentlicht am 25.08.2014 auf Hotels.com
Bonne adresse, personnel sympathique, emplacement ideal (avec parking !!!!). Un petit rafraichissement des chambres seraient le bienvenu mais cela n'enlève rien à la qualité et au confort de l'hotel
3 von 5
Empfohlen
von Soniaaus Montpellier

Belle Vue de la piscine sur la mer

Veröffentlicht am 19.08.2014 auf Hotels.com
Moyennement satisfaite. Nous devions avoir une vue sur mer que nous n'avons pas eu, Le buffet du petit déjeuner etait moyen tout comme la propreté de la chambre. Et comme les commentaires précédents le confirme, le passage donnant l'acces à la mer et au centre est trés difficile. il s'agit de nombreuses marches à descendre/monter qui sont tres raides. impossible avec des enfants. La wifi n'était pas présente dans les chambres de l'hotel mais simplement à la reception donc tres contraignant! Et pour finir, les chambres tres mal insonorisees.
4 von 5
Empfohlen
für Paare
von Sarahaus Paris

Bon séjour a Roger de flor

Veröffentlicht am 27.05.2014 auf Hotels.com
Très belle hotel super vue, la piscine donne une vue sur la mer c'est tres agreable, les chambres sont basique niveau déco mais néanmoin confortable. Beaucoup d'escalier a descendre pour aller au centre ville c'est peut etre le seul désagremment mais sa reste sympathique. Bon hotel en perspective. Ps: les photos correspondent vraiment a la réaliter!
3 von 5
Empfohlen
für Alle
von Tainaaus Oulu

Hotelli mäellä omalla alueellaan

Veröffentlicht am 20.05.2014
Vorzüge: Ehdottomasti ainutlaatuinen näköala korkean sijainnin vuoksi. Merinäköala olisi vielä parempi, jos kaidekalterissa olis vaikka lasiaukkoja.
Minus: Virkailijat/tarjoilijat ystävällisemmälle ilmeelle. Piha-alue allasalueineen puhtaaksi. Ohjelmatarjontaa, piano ei soi itsestään. Tason korotus 4ään*.
Ort: Mäellä yksityisalueella rauhallinen. Laivatourit, shoppailut, diskot, kasino, varsinainen kapunkipaikka. Ei rauhaa hakevalle.
Saapuessamme jäykkä naisvastaanottovirkailija vaikutti aluksi ystävälliseltä ja puhui englantia ja kirjasi meidät sisään vaikka olimme kolme tuntia etuajassa. Laukut sai säilytykseen huoneen siivouksen odotusajaksi. Oli keskipäivä ja ihmettelimme heti hotellin rauhallista ilmapiiriä, joka oli jotenkin tsompimaista. Emme saaneet päiväkahvia, koska mikään baari tai ravintola hotellissa ei ollut auki. Vasta lähtöämme edeltävänä päivänä saimme tietää, että baaritarjoilu pitää pyytää respasta. Kysyttyämme huonetta odotellessamme siivouksen valmistumista kuulimme ettei huone ole valmis. Siis kolme tuntia odoteltuamme ilman mitään ravintoa saimme huoneen. Toinen jäykkä venäläinen naisvirkailija ei ollut ensin englanninkielen taitoinen mutta päivien myötä ihmeesti oppi kieltä. Allasalueen ympäristö piha-alueineen oli epäsiisti roskineen ja lokin jätöksineen eikä laattapihaa putsattu oloaikanammekaan. Pihalla oli kauniita kukka-astioita, jotka kyllä kasteltiin mutta vesi ei kai riittänyt pihan pesuun. Lähialueen ravintolan tarjoilija sanoi asiakkaiden valittaneen hotellista eri asioita ettei hotelli tarjoa muuta nautintoa kuin huikeat näköalat korkean sijaintinsa vuoksi. Neljän tähden hotellilta odotimme todella paljon enemmän ja tähtiluokitus vastaakin enemmän kolmen tai jopa palvelutasoltaan kahden tähden luokitusta. Jäykät ilman hymyäkään kulkevat tarjoilijatkaan eivät toivottaneet 'holaata' vaan olivat masentuneen näköisiä. Jotenkin hitchkockmainen tunnelma wifi-aulan tilassakin.
3 von 5
Empfohlen
für Geschäftsreisende
von pier

Dieser Reisende hat keine schriftliche Bewertung abgegeben. Veröffentlicht am 05.05.2014 auf Hotels.com
4 von 5
Empfohlen
für Familien
von DJBaus Vancouver

Retro Chic

Veröffentlicht am 15.10.2013
Vorzüge: Pool and the patio. The price was right for the stay. Parking and buffet breakfast was a bonus.
Minus: One odd thing is someone walked into our room at 3:30 am which startled us. We may have not closed the door properly, it remains a mystery.
Ort: The location is above the noise and crowds of the beach strip. We had an easy drive up to Tossa de Mar.
We opted for this hotel due off season room rate from $250 down to $70 a night. Breakfast and parking was included. Hotel over looks the town of Lloret de Mar and has best pool patio. The hotel caters to the Russian crowd which we found interesting and entertaining. The hotel could be used as a set for a James Bond 007 movie. The walk down to the beach is via the 190 stairs in front of the hotel. The staff worked hard and kept the hotel in immaculate shape. The reduced price and pool made us stay one extra night. We wanted to stay in Tossa de Mar but the hotels in Tossa could not give the same value as Lloret. It was an easy drive to Tossa for a day trip. If I was in Lloret again and had the same deal on the room I would stay again.
4 von 5
Empfohlen
für Alle
von Kseniaaus Tallinn, Estonia

Beautyful hotel with a great view.

Veröffentlicht am 06.10.2013
Vorzüge: I chose this hotel, cause it differed completely from all the others, very spanish! Swimming pool was great, breakfast good, staff very professional
Minus: Some of the furniture is a bit worn out, and bathrooms need a bit touch-ups, especially plumming-when you turn the water on, it makes a weird noise.
Ort: Location super-high on the mountain (but problematic to those, who struggle with walking the stairs up&down. Everything is near by-restaurants,clubs
We very much enjoyed our stay at the hotel. Our main goal was to get a nice rest at a quiet place and that is just what we got. I think we had the best view of the whole city! Other hotels seemed to be very common, so Im very satisfied with my choice.
2 von 5
Empfohlen
für Urlaub mit Freunden
von Phaus Sd

Service clientèle très décevant

Veröffentlicht am 22.09.2013 auf Hotels.com
Cet hôtel doit revoir son système de management. La relation que l'hôtelier a avec le client n'est pas digne d'un hôtel, et encore moins d'un 4 étoiles...Mon séjour a été sauvé grâce à l'emplacement qui reste idéal.